Екохолдер. Перший продукт від December Boys

Вироби з дерева були з нами з часів палеоліту. А обробляти його люди почали ще в 3 столітті до нашої ери. За час розвитку людства погляди на можливості використання дерева змінювалися не один раз. Сучасні тренди диктують свої умови.

Shwood - свіжий погляд на пересічний аксесуар

Розкішні автомобільні бренди змагаються один з одним у якості обивки салону, хизуючись використанням найрідкісніших пород дерева. Кейс з бамбуку для смартфонів давно перестав уважатися чимось дивним, але досі є оригінальним аксесуаром. Сонцезахисні окуляри shwood гучно констатують: уяві немає меж. Складність виробництва, якість матеріалу та ручна робота - ось запорука успіху виробів з дерева. 

Тримачі для карт виробляють з металу і навіть з пластика. Але не з дерева. До цього дня.

Від анодованого алюмінію до карпатської ольхи

Ми завжди були фанатами творчості Джо Порпера. Відео про те, як він виробляє свої легендарні тримачі для карт, ґімміки та аксесуари, підігріло наше бажання створити майстерню December Boys в Україні. Чимало людей на нашому місці б закинули цю ідею на стадії проекту: немає відповідних матеріалів для створення власних аксесуарів, неможливість налаштувати власне виробництво, відсутність масового попиту на продукти нішевих категорій. Але нам пощастило знайти достойного майстра і ми повірили, що таку ідею, попри песимістичні прогнози, можна реалізувати. 

 

Сім'я DB CARD CLIP v.1

Автор даних творінь - Едуард Боронін. Дизайн і нюанси холдера для карт DB CARD CLIP v.1 пророблялися цілий місяць. Результат перевершив наші очікування. Його різьба по дереву - це справжнє мистецтво, адже кожний холдер зроблений з цільної пластини (дошки) дерева. Жодних склейок чи вставок! Фантастична ручна робота.

Як це зроблено? 

Для холдерів DB CARD CLIP використовується одна з трьох порід дерева: карпатська ольха, клен чи липа. Перед тим, як починати роботу з деревиною, майстер насичує її органічними маслами для досягнення пластичності. Це необхідно для ювелірно точної різьби, що в даному холдері проглядається повсюдно. Що відбувається далі - це загадка, чи, вірніше, магія. Адже зі звичайної колоди, поділеної на кілька дошок, Едуард вирізає симетричні, витончені й одночасно надійні холдери. На готовий виріб наноситься віск, органічне масло чи лак як фінішне покриття. На виробництво одного тримача для карт іде один день роботи!

 

Стінки щільно тримають колоду, але при цьому природа дерева дозволяє вилучити гральні карти без будь-яких зусиль. Власне холдери, хоч і максимально відповідають ваговим стандартам (53 грамми), розмірам (9смх7смх2.2см), незначно відрізняються один від одного відтінком деревини. Ви можете бути впевнені: у ваших руках по-справжньому унікальний продукт. 

 

DB Card Clip v2

Перша партія холдерів DB CARD CLIP v.1 вийшла у вкрай обмеженому накладі, і, скоріше за все, наступна серія буде відрізнятися в плані оформлення, тож не пропустіть свій шанс стати володарем цих лімітованих екопродуктів. 

Кілька цікавих фактів про наші вироби з деревини:

1. Дерев'яний холдер для гральних карт легший за алюмінієвий удвічі.

2. Для виробництва використовуються лише екологічно чисті сорти деревини. Ви можете бути певні в якості та довговічності продукції.

3. Кожен холдер випромінює приємний аромат деревини, поступово наповнюючи ним увесь прилеглий простір.

4. Наші холдери придатні для вторинного використання. Більше того, під час згорання 1 холдера виділяється кількість тепла, достатня для доведення до кипіння 1 літра води.

5. Усе виробництво розташовано в Україні, без залучення іноземного капіталу. Купуючи нашу продукцію, ви робите свій внесок у розвиток малого бізнесу та деревообробної промисловості України.

Ви можете купити холдер DB CARD CLIP в нашому магазині прямо зараз.

Коментарі