Відео тижня: Джо Порпер. У русі

Джо Порпер створює якісні продукти ручної роботи для фокусників і є творцем численних геніальних гаджетів, у тому числі й холдерів з анодованого алюмінію. Це коротке відео розповість вам історію справжнього майстра та його ремесла.

Коли Ден і Дейв Бак уперше зустріли Джо в Канога Парк, Каліфорнія, США, що на північ від Лос-Анджелеса, вони відчули щось по-справжньому особливе. Майстерня Порпера - це креативний центр ідей й феноменальних навичок. Замкнутий простір майстерні по-своєму впливає на сприйняття зовнішнього виду інструментів, звук станків, запах матеріалів й тирси впливає настільки, що все це можна відчути на смак. Не просто майстерня, але майстерня з роками історії. Поверхи вкриті прошарками тирси, столи заставлені станками й полиці, заповнені усім - від незавершених прототипів і до чудових, геніальних пристроїв. У свої понад 70 років Джо продовжує працювати, мріючи, винаходячи та створюючи. Джо Порпер - джерело натхнення для Дена й Дейва, і вони раді поділитися його історією.

Відео та джерело тексту взяті з dananddave.com.

Ви можете придбати стильні та надійні тримачі для колод гральних карт в нашому магазині просто зараз.

Дані роботи поповнюють нашу персональну колекцію кращих cardisrty/magic відео в нашому блозі. Раз на тиждень ми публікуватимемо лише 1 відео, котре сподобалося нам найбільше. 

Коментарі