Що всередині?

Гральні карти Bicycle від американської United States Playing Card Company по праву вважаються найпопулярнішими та найякіснішими колодами у світі. У своїй ціновій ниші ($2-5) цим колодам немає конкуренів уже понад 130 років.

З картами Bicycle виступають найвідоміші фокусники світу, їх можна частенько побачити з екранів телевізорів, а також на прилавках настільних ігор. Хоча Bicycle Rider Back і є найуспішнішим та найпізнаванішим брендом USPCC, існують тисячі інших дизайнів, котрі мають неймовірний попит. Усі казино в Лас-Вегасі користуються картами виробництва саме цієї компанії, гравці в покер надають їм перевагу за їхню довговічність та надійність, і переважна більшість нових колод для кардістрі та фокусів друкується на цьому самому знаментому заводі в Ерлангері, штат Кентуккі. 

Як правило, професіонали, престижні ігорні будинки в США, ілюзіоністи Девід Блейн і Девід Копперфільд користуються не пластиковими, а паперовими картами Bicycle. Пластикові карти складніше піддаються маніпуляціям і не так приємо відчуваються в руках. Більшість колод на заводі USPCC виробляють з двох прошарків підготовленого паперу, формуючи основу (англ. stock), склеєних між собою чорним клеєм. В залежності від технологій, додаткове покриття (англ. finish чи coating) наноситься поверх під час ламінування, або ж карти готові до порізки одразу, якщо покриття було вдруковане в рулони особливого паперу від самого початку. Далі цільні аркуші розрізають і готові вироби розфасовують по коробкам. Більш детально побачити, як це відбувається ви можете в нашому пості за 2011 год, де ми публікували закулісне відео теорії11 для United States Playing Card Company.

Чимало хто з цікавістю виявить, що завдяки цьому унікальному процесу карти Bicycle (утім, як і будь-які інші колоди фабрики USPCC) розділяються не на два, а на три прошарки. Дивіться наше відео, в якому Віталій Чабан не просто розшарує найпопулярніші карти USPCC, але й навчить вас це робити за лічені секунди. Що робити з прошарками - вирішувати вам, утім досвічені фокусники знайдуть чимало застосувань цій техніці, зокрема, для створення ґімміків і ґафф-карт. 

Купити гральні карти Bicycle, кращі покерні карти з США, а також карти для кардістрі та фокусів у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Харкові, Вінниці, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кропивницькому, Луцьку, Миколаєві, Полтаві, Рівному, Сумах, Тернополі, Ужгороді, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях, Чернігові та інших містах України, і з доставкою по всьому світові, ви можете в нашому магазині.

Коментарі