Нам 9 років!

24 КОЛОДИ БЕЗКОШТОВНО

Ми давно хотіли зняти відео з нашим списком кращих гральних карт. В топ потрапило 12 найрізноманітніших колод. Справедливо це чи ні - судити вам, ну а на нашому каналі на честь нашого дня народження ми розігруємо весь брік, коробку і цілу колекцію наклейок.

Перможець в конкурсі буде один, тому ми не хочемо обмежуватися лише цим розіграшем. Ще 12 колод ми розіграємо за 12 кращих відгуків до товарів. Вже купили щось на нашому сайті чи маєте чим поділитися з іншими? Висловіть вашу думку в магазині в полі для коментарів під товарами. Ми розіграємо 12 колод за 12 кращих* відгуків. Серед призів такі рідкісні колоди, як JAQK, OriginVirtuoso F/W 17Rarebit і карти з нашої приватної колекції, котрих навіть немає в нашому магазині. Відгуки до нових товарів (1-7 сторінки магазину) цінуються більше, ніж решта. Переконайтеся, що ви ввійшли до вашого облікового запису на сайті перед тим, як залишати коментарі (коментарі від вашого профіля Facebook не рахуються). 

UPD. Переможці: Jacobuis Redding, luuk.swinkels2@gmail.com, faustinefraysse, Devansu Mishra, Мария Бражник, Alexey (12cortez15), Виктор Шевченко, Мілан Грабар, Владислав Данилов, Алексей (oreomobileplayers), Slava, Антон (jokertony777). Напишіть нам на email (db [собака] decemberboys.com.ua) вашу повну адресу до 15 липня 2019 року і ми відправимо ваші призи. Якщо вам не вдасться надати вашу адресу, ваша колода буде перенесена до нашого наступного призового фонду.

-15% НА ВСЕ

Пригледіли собі колоду карт чи шукаєте колекційний покерний набір на подарунок? Цей тиждень, аж до 30.06.19, ваш шанс зекономити 15%. Вводіть код 9years в кінці вашого замовлення в полі "код на знижку" - дешевше не буває!

ЩО НОВОГО?

Ми знову взялися за наш блог і починаємо активно публікувати ролики на нашому каналі! У попередньому пості ми говорили про те, що наша доставка прискорилася (терміни для відправки вашого замовлення офіційно залишаються попередніми 1-4 дні, але тепер більшість товарів відправляється на наступний робочий день), а до цього ділилися спогадами з Кардістрі-Кону, публікували інтерв'ю з Деном і Дейвом Бак та розповідали про те, що американську фабрику з виробництва гральних карт USPCC продали. Підписуйтеся на нашу розсилку, аби бути в курсі всіх новин! 

Дякуємо за вашу підтримку. З днем народження нас!

* - кращих - згідно нашого, адміністрації December Boys, суб'єктивного погляду. Один і той самий користувач може виграти кілька колод. Усі призи відправляються в будь-яку точку світу за наш рахунок. Удачі!  

Коментарі