Strange Curiosities

З Володимиром Waone Манжосом ми познайомились 2009 року. Вийшло це заочно - ми зняли наше перше кардістрі відео для конкурсу на theory11 на фоні одного з муралів Interesni Kazki, а їхня сторінка почала слідкувати за нами у FB. Це був час, коли брендові колоди карт випускали дві-три американські компанії, Девід Блейн і брати Бак. Вже згодом з'являться Fontaine, Dealers Grip і кардисти по всьому світу почнуть із неймовірною відданістю колекціонувати колоди улюблених виконавців. Колаби, в яких беруть участь з одного боку кардисти, а з іншого художники - явище не нове. Ідея створити спільну колоду спала нам на думку ще 2020-го, і попри всі перешкоди та завдяки Збройним Силам, які захищають нас від терористів, нам вдалось підготувати кампанію на Kickstarter 2023-го.

Один із найпізнаваніших муралістів України Waone почав у 2000-х і розмалював десятки міст у всіх куточках світу. Нам вдалось супроводжувати його після поїздки до Любліна та перед поїздкою до Парижа, де на замовлення Європарламенту він працював над циклом робіт Time for Change. Один з муралів - Victory - в Києві ми зафільмували для власного архіву та додали в дизайн до нашої спільної колоди Strange Curiosities

Майже кожне обличчя в колоді містить відомі роботи художника. Тут є як і елементи муралів десятилітньої давності, так і свіжих творів 2023 року. Зробити з цього вишукану колоду карт нам, традиційно, допоможуть наші друзі Ден і Дейв Бак з Art of Play, в разі, якщо Kickstarter кампанія буде успішною. Принцип дуже простий: ви закидаєте кошти на платформі, а знімаються вони з вас лише в разі, якщо ми досягаємо цілі фінансування. Слідкуйте за оновленнями тут та на сторінці Kickstarter, більше деталей - в наступному пості.

І це не все! Знижка у 20% в нашому магазині на ВСЕ до моменту початку кампанії. Використовуйте код "IK" під час редагування вашого кошика. Такого промо у нас ще не було. Дякуємо, що підтримували нас з 2010 року.  

Коментарі