STAND WITH UKRAINE

24 лютого 2022 року Росія розв’язала повномасштабну війну з Україною під вигаданим приводом. Тисячі жертв, цілі міста, котрі зрівняли з землею, використання забороненої зброї, обстріли АЕС - кремлівський диктатор із нацистськими замашками має бути зупинений. Ми вдячні всьому цивілізованому світу за підтримку України. 141 країна проголосувала за резолюцію ООН, закликавши Росію зупинити вогонь та вивести війська. Зі свого боку ми намагаємося допомогти армії та постраждалим у гуманітарній катастрофі, яка, на жаль, лише набирає обертів.

50% від продажів ZDV2 і Z Deck (кілька бріків з наших приватних запасів знову в наявності) підуть на підтримку ЗСУ, гуманітарні потреби та місцеві волонтерські організації. Тому допомогти фінінсово ви можете оформивши замовлення через наш сайт або сайт наших партнерів в Америці. Ми плануємо відправити посилки щойно війна завершиться і робота пошти відновиться.

Альтернативно ви можете підтримати організації напряму за посиланнями тут. Слідкуйте за щоденними оновленнями в нашому інстаграмі.

СЛАВА УКРАЇНІ!

✅ UPD: перший платіж на суму 8000 грн пішов на спецрахунок ЗСУ в Нацбанку.

✅ UPD 2: другий платіж на суму $805.10 пішов на спецрахунок гуманітарної допомоги в Нацбанку.

✅ UPD 3: два платежі на 2000 грн і 8000 грн пішли на потреби сім'ї-переселенців з Маріуполя й одного з підрозділів ССО ЗСУ.

Окрема подяка Emir Aličić та анонімним донатерам за їхні внески. 

*доставка по Україні та світу відновлюється з 29 березня. Оскільки в Укрпошти та Нової Пошти скорочений графік роботи та великі черги, відправлення тимчасово буде відбуватися раз на тиждень. Повідомлення про відправлення, традиційно, приходять на ваш email. Ми продовжуємо звітувати про відрахування на Українську Армію в оновленнях до цього посту. Залишилось трохи менше сотні ZDV2 з основної партії в Україні, сподіваємося на вашу підтримку. Разом переможемо.

Коментарі