DB Card Clip v.2. Зроблено в Україні

DB CARD CLIP v2 уже можна купити в нашому магазині

Рік минув з дня релізу нашого першого авторського аксесуару - DB CARD CLIP v.1. Ми врахували ваші побажання та випустили наймінімалістичний тримач для карт із дерева.

DB Card Clip v.2 бездоганний. Він має ідеальні пропорції у висоту, ширину й товщину (9смх7смх2.2см), вагу (53 грами), і вдвічі (!) легший за алюмінієвий. Тим самим тримач надійно утримує колоду гральних карт, захищаючи коробочку від деформацій. Він прекрасно утримує всі покерні колоди карт від USPCC, як Bicycle, Tally-Ho чи Bee. Ви не знайдете двох однакових тримачів, оскільки всі вони зроблені з дерева вручну (майстер Едуард Боронін, м. Львів), і відрізняються відтінком деревини.

Як і для першої версії, у DB Card Clip v.2 використовувалась одна з трьох пород дерева: карпатська ольха, клен чи липа. Кожен холдер зроблений з цільної пластини (дошки) дерева. Жодних склейок чи вставок!

Як це зроблено?

1. Перед початком роботи з екологічно чистим сортом деревини, майстер просочує її органічними маслами, досягаючи пластичності та точності при різьбі.
2. З цільних дошок вручну за допомогою долота, напильника та спеціальних інструментів вирізаються симетричні вироби, деталі котрих відточуються не одну годину.
3. На готовий виріб наноситься віск чи органічне масло як кінцеве покриття. Від тримача неможливо відірвати погляд, його приємно тримати в руці і він не блищить. На виробництво одного холдера для карт іде цілий день роботи.

Попри витончену роботу майстра, наш особистий DB Card Clip v.2 успішно пережив не одне падіння, підтвердивши свою міцність на ділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екохолдер. Перший продукт від December Boys

Зроблено в Україні. Купуючи цей холдер, ви не тільки стаєте володарем унікального аксесуару, але й допомагаєте розвитку вітчизняного виробництва.

Ви можете купити холдер для гральних карт DB Card Clip v.2 в нашому магазині прямо зараз. Кількість обмежена.

Коментарі