Bicycle vs Tally-Ho

Bicycle чи Tally-Ho? Нам усе частіше задають одне й те саме запитання: які гральні карти кращі - Bicycle Rider Back чи Tally-Ho #9?

Питання, авжеж, не просте, але й критерій, за яким варто оцінювати ступінь переваги однієї колоди над іншою, м'яко кажучи, нам не дуже зрозумілий. Усім просто треба знати, яка колода краща. 

Якби нам не було прикро, але однозначної відповіді на це запитання дійсно не існує, оскільки кожна людина має своє відчуття стилю і свій власний смак. І це чудово.

Що стосується кардістрі, то більшість кардистів віддають перевагу саме Tally-Ho #9 (використовуються у відеоролику вище). Це пов'язано із жорсткістю і м'якістю колоди. Tally-Ho Circle Back (так само як і Tally-Ho Fan Back, вони відрізняються лише зображенням на сорочках) - це дуже м'які й щільні карти, котрі запросто піддаються навіть найскладнішим маніпуляціям, і при цьому відмінно тримають форму. Крім того, круглі фігури на сорочці Tally-Ho #9 (величезна кількість кіл та овалів) при крутінні карт починають так само рухатися, що створює ілюзію складності виконуваних технік і візуально виглядає досить вражаюче. Таким чином, вже повелося, що гральні карти Tally-Ho #9 зарекомендували себе саме як карти для кардістрі.

Бренд Bicycle і колода Bicycle Rider Back (або ж Bicycle Standard, див. фото вище), поза сумнівом, є найпопулярнішими й навідомішими картами у світі.

Усі відомі ілюзіоністи віддають перевагу саме картам Bicycle Rider Back. Чому? Бо вони переконані у високій якості продукції від USPCC і знають, що ці карти їх не підведуть. І дійсно, Bicycle Rider Back мають дуже щільну основу, карти досить тверді, тож навіть у екстремальних ситуаціях вони будуть тримати форму і ви можете бути переконані, що вони не роз'їдуться і не розпадуться у найнеочікуваниший момент. Повітряне покриття Air Cushion на картах Rider Back відповідає за довговічність і якість віял, виконуваних з цією колодою. І треба віддати йому належне - віяла з Bicycle Rider Back виходять відмінні.

Але які ж гральні карти кращі? Насправді, по суті, перед вами в обох випадках 54 шматки паперу. І, за великим рахунком, існування принципової різниці між ними досить сумнівне. Навпаки, у цих двох брендів USPCC набагато більше спільного: відмінна якість, довговічність, привабливий, але мінімалістичний дизайн, відповідний імідж. Якщо ви ще не зробили для себе вибір, що ж краще: Bicycle чи Tally-Ho, то наша порада - купити обидві колоди гральних карт. Тільки самостійно й без чиїхось підказок ви зможете прийняти правильне рішення.

Коментарі