Що робити з картами?

Якось давно наші друзі з Art of Play опублікували фото з переліком способів використання гральної карти в найкорисніших та неординарних цілях. Ми спробували візуалізувати 10 найцікавіших в одному відео. Зокрема, карту можна використовувати, як закладку, міні-совок, воронку для зливання рідини, лінійку (кожна покерна карта має стандартизований розмір у 3,5 на 2,5 дюйми), зброю (карткові війни, чули?), зрівняльник чи підставку під меблі, зубочистку, медіатор для гітари, підставку під гарячий напій, викрутку і не тільки. Переходьте на наш канал і напишіть в коментарях, які ще способи відомі вам.

Шукаєте унікальну колоду карт для себе або на подарунок колекціонеру, другу, чоловіку, батькові чи брату? Наш каталог дизайнерських і професійний американських гральних карт - кращий вибір. Гарні новини - в червні ми перетнули позначку в 30,000 замовлень. Попри те, що наш бізнес дуже скромний, починаючи з 2010 року ми завжди намагаємося відповідати статусу найнадійнішого магазина покерних карт і аксесуарів для фокуснків та кардистів в Києві, Україні та Європі.

Ми робимо усе, аби ваші замовлення відправлялися якомога швидше. На даний момент наші терміни - це 1-4 робочих дні. Утім, останнім часом ми почали відправляти товари з доставкою Новою Поштою і Укрпоштою по Україні та світу на наступний, а то й у день замовлення. Це невимовне відчуття, коли зробив замовлення сьогодні, а отримав завтра, чи не так?

Інтернет-магазин December Boys, беззастережно, надає найкращий вибір, аби купити покерні гральні карти і рідкісні колоди з США, купити карти Bicycle для фокусів, колоди для кардістрі в Україні (Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів та інші міста), по всій Європі та світу.

Коментарі