Cardistry-Con '18

Якщо в Лос-Анджелесі 2017 було спекотно, то в Гонконгу '18 було спекотно х2. Адже чимало талановитих хлопців з Азії нарешті вперше потрапили на Кардістрі-Кон. Цього разу ми опублікували три відео - по одному на кожен день конференції.

Перший день вийшов найнасиченішим, адже ми досліджували місто, зустріли старих друзів, і стали зачинателями справжньої кардістрі-бійки між Франко Паскалі та Олівером Согардом. Утім, наскільки вона справжня - вирішувати вам.

Другий день був більш розслабленим, ми змогли приділити більше часу спілкуванню та вивудити в Андрія Жиха інсайд зі зйомок в рекламі Visa із Златаном Ібрагімовичем. 

Cardistry-Con Championship - щорічне змагання, переможець якого визначається саме на коні. Наше третє відео присвячене голосуванню за чемпіона світу з кардістрі і, звичайно ж, прощанню з хлопцями.

Як і минулого року, ми не повернулися з Гонконгу з порожніми руками. В магазині з'явилися нові колоди й подарунки з Кардістрі-Кону, а в нашому розділі навчання - одразу чотири нових туторіала картковим маніпуляціям. Нам вдалося зняти навчання на флориші від китайського майстра Янг Чана, навчання з одним зі старожилів кардістрі-сцени Алехандро Портелой і, найголовніше, по відео з легендами Деном і Дейвом Бак. Наша мрія здійснилася! 

Для зручності, дивіться усі відео, присвячені Cardistry-Con 2018, в одному плейлісті на нашому каналі.

Цьогоріч Кардістрі-Кон знову проведуть в США - Портленд, штат Орегон. Конференція в липні буде найбільшою за всю історію - організатори (Ден і Дейв, Кевін Хо і ко.) продали майже 500 квитків. Як завжди, ми спробуємо привезти вам приємні спогади й ексклюзивні відео.

Коментарі