Нам 7 років!

ПРО НАС

У це важко повірити, але проекту December Boys - 7 років! Дизайн сайту, зверстаний, як це прийнято, на колінці, змінювався лише одного разу. Утім, зміст оновлювався постійно. 

 

  • Хочете купити гральні карти Bicycle за низькими цінами для тренувань фокусів чи кардістрі? Ласкаво просимо. 
  • Шукаєте оригінальну та рідкісну колоду від The United States Playing Card Company (США) на подарунок сину, батькові чи чоловіку? Це до нас.
  • Хочете навчитися фокусам чи кардістрі? Більшість наших навчальних відео - безкоштовні (підписуйтеся на YouTube для зручності).

Уже сім років ми привозимо найпопулярніші та найрідкісніші дизайнерські гральні карти з США таких брендів, як theory11, Dan and Dave, Art of Play, ellusionist, Virtuoso і багатьох інших. Дуже часто новинки в нашому магазині ексклюзивні не тільки для України, але й для усього пострадянського простору. До речі, рік тому ми почали відправляти міжнародні замовлення - тепер ви можете скупитися у нас онлайн, перебуваючи в будь-якій точці світу.

 

РОЗІГРАШ

Наш день народження - 23 червня, але плюшки починають падати вже сьогодні.

Virtuoso S/S 14, JAQK Red, Orbit Deck 3rd edition, Rarebit Copper Edition, Bicycle Rummy Red, Bicycle Rummy Blue - усі ці рідкісні карти, загальною вартістю в 5,000 грн, можуть стати вашими!

Залишайте відгук до будь-якого товару, що вам до вподоби на нашому сайті (гральні карти, реквізит, аксесуари, навчальні відео), до 30.06.17. Ми оберемо 6 кращих рецензій і відправимо переможцям по одній з призових колод безкоштовно.

Ви можете писати відгуки російською, українською та англійською. Особливо заохочуватися будуть коментарі в полі "Відгуки клієнтів" ліворуч під товаром, але ви можете також послуговуватися соціальними плагінами (Facebook).

Кількість відгуків необмежена, 1 участник може виграти більше, ніж 1 колоду. Щоб отримати більше шансів на виграш, будь ласка, грамотно та роздумливо складайте ваші коментарі. Дивіться, як минув наш попередній розіграш тут.

UPD. 1.07.17. Прохання переможців написати адресу/дані для відправки Новою Поштою на наш email до 31.07.17. Ваші призи будуть відправлені після 16.07.17.

Владислав Борейчук - Virtuoso S/S 14
Артем Соловьев - JAQK Red
Матвей Кореновский - Orbit Deck (3rd edition)
Панчишин Ігор - Rarebit Copper Edition
Алексей Лукин - Bicycle Rummy
Дмитрий Белоусов - Bicycle Rummy 

ЗНИЖКА

"А можна знижку?" - популярне запитання в нашій поштовій скриньці останнім часом. Наша відповідь - так! Найпильніші уже напевне помітили, що червень та грудень на нашому сайті - час гарячих пропонувань. Економте на картах та навчальних відео просто зараз!

Аби отримати -15% на ВСЕ* в нашому магазині, вводьте код db7 в кінці оформлення замовлення. Вдалих покупок!

КОЛИ БУДЕ ВІДПРАВЛЕНЕ МОЄ ЗАМОВЛЕННЯ?

Наша команда (Олександр і Микола) їде на зовнішню конференцію з кардістрі в липні. По суті, це перша відпустка DB за 7 років, у зв'язку з чим радимо вам оформлювати замовлення (не забувайте про знижку!) якомога раніше - ми намагатимемося відправити все до кінця цього місяця. Але поспішаємо попередити, що всі замовлення, оформлені з 1 по 15 липня, будуть відправлені у другій половині липня.

*пропонування розповсюджується на всі платні навчання і товари в магазині, крім колод Jerry's Nugget. Акція триває до 30.06.17.

Коментарі