Strange Curiosities LIVE

НАШ СПІЛЬНИЙ ПРОЄКТ УЖЕ НА KICKSTARTER

Концепція Strange Curiosities народилася у 2020. Разом з українським сюрреалістом Waone Interesni Kazki ми без упину працювали над кожною маленькою деталлю цієї особливої колоди карт останні кілька років, попри блекаути електроенергії та обстріли міста, які почались після повномасштабного вторгнення росіян. Цей проєкт дуже близький до нашого серця, і сподіваємось, що він засвідчить нескореність мистецтва. Читайте наш попередній пост, аби дізнатись більше про Waone. 

Традиційно, Ден і Дейв Бак, наші друзі з Art of Play, лідера з виробництва дизайнерських карт в США, допоможуть нам надрукувати колоди та відправити їх вам. Вони вже супроводжували нашу попередню кампанію на Kickstarter, і ми використаємо весь набутий досвід цього разу. 

БІЛЬШЕ НІЖ ПРОСТО КАРТИ

Неповторний огортаючий дизайн коробки Strange Curiosities прикрашається голографічною пломбою, схожою на печатки, які Waone використовує на сертифікатах автентичності для своїх найцінніших робіт.

Кожна карта унікальна і не має шаблонних елементів. На обличчях ви знайдете найпізнаваніші елементи з муралів та картин Володимира. Надруковані United States Playing Card Company на високоякісному папері блідого відтінку, чудернацькі істоти з магічного світу Interesni Kazki оживуть у ваших руках. Така колода - на кшталт приватної арт-галереї, але в компактному форматі. 

Одразу пілся запуску Kickstarter поставив "Project We Love" бедж навпроти нашої кампанії. З того, що ми дізнались, отримати таку відзнаку, просто попросивши чи відправивши запит, неможливо.

"Ми не приймаємо заявки для тега Project We Love. Наша команда завжди в пошуках проєктів, які вирізняються з-поміж інших, і коли ми знаходимо саме такий, який нас особливо вразить, ми додаємо його до категорії Проектів, які Ми Любимо".

Напевно, це круто. Далі ж ми очікуємо від вас, це підтримки проєкту. Навіть, якщо ви просто дасте знати про кампанію друзям або у вашій історії в інстаграм, - покатить все. Чим швидше ми зможемо профінансувати кампанію, тим більше шансів, що ми досягнемо наших наступних цілей. Нам уже не терпиться поділитися з вами нашими особливими кардістрі туторіалами або ж додатковими винагородами, якщо все піде за планом.

ПІДТРИМАТИ ПРОЄКТ

PS. Підтримувачі кампанії з України неодмінно отримають колоди також. Пам'ятайте, на сайті ви маєте сплатити за міжнародну доставку. На жаль, наші партнери з Art of Play не доставляють в Україну через те, що поштові оператори FedEx та DHL перестали працювати після повномасштабного вторгнення росіян. Утім, ми знайдемо спосіб доставити вам ваші винагороди, попри те, що це коштуватиме нам дорожче. 

Комментарии