Грудневі акції!

Якщо ви шукали подарунок чоловікові, братові, синові, батькові, покерному гравцю чи колекціонеру на новий рік, зазирніть до нашого магазину. У нас з'явилися нові гральні карти з США від theory11: фіолетові монархи та нові Provision. Надходженні очікуються щотижня! Для поціновувачів якісних аксесуарів ми випустили шкіряні чохли DB Holders в трьох кольорах, а також лімітоване видання в зеленому. Цей кейс прослужить вам не один рік і збереже коробочку цінної колоди в ідеальному стані. А найближчими днями у нас відбудеться найбільший реліз з дня виходу Z Deck. Підпишіться на нашу розсилку, аби не пропустити. 

БЕЗКОШТОВНІ КАРТИ

Що може бути краще, ніж купити подарунок.. і отримати ще один безкоштовно? Для кожного замовлення на суму понад 1000 грн (без урахування доставки), ми вкладаємо рідкісну колоду з Огайо Bicycle Rummy. Про якість карт зі старого заводу United States Playing Card Company ходять легенди, і, якщо вам ще не траплялися ці карти, до 31 грудня у вас є можливість отримати їх безкоштовно!

Розуміємо, не всі готові купити покерних карт Bicycle чи навіть дизайнерських колод на 1000 грн, тому ми хочемо полегшити цей тягар знижкою в 10% на ВСЕ в нашому магазині до кінця року! Таким чином ви купуєте карт на 1000 грн, а платите 900. Аби активувати, застосовуйте промокод "december19" у вашому кошику перед переходом до сплати.

Додатково, рекомендуємо вам підписатися на наш YouTube канал, адже там ми наступного тижня розіграємо 24 колоди карт. Хто знає, може саме вам пощастить?

Коментарі