Bicycle за 100!

Bicycle Standard чи Rider Back, напевно, найпопулярніша колода у світі. Із сьогоднішнього дня купити ці гральні карти у нас можна за ціною дешевше, ніж коли-небудь, - за 100 ГРН! Завдяки стабільній ситуації з курсом, нам вдалося знизити на 25% вартість й деяких рідкісних колод з США виробництва United States Playing Card Company. Ціна може змінитися у будь-який момент, тож не проґавте ваш шанс прихопити класичні байки чи дизайнерські колоди від популярних американських кардістрі брендів. 

Купуючи гральні карти байсікл райдер бек (стандарт), рекомендуємо також поглянути на наші авторські проекти Gimmick'd та Gimmick'd II, якщо ви хотіли купити гральні карти для фокусів. Нашими ґіміками ручної роботи користуються тисячі фокусників, і так, у нас швидка доставка з Києва по всій Україні Новою Поштою та по всьому світу Укрпоштою.  

З моменту нашого відкриття 9 років тому ми продаємо лише оригінальні та якісні товари. Нині ж, кращих цін, ніж у нас ви не знайдете! Завітайте до нашого інтернет-магазину та будете приємно здивовані. Дякуємо за підтримку, попереду на вас чекає чимало сюрпризів.

Тим часом, наші розпродажі відкритих старих, преміум та рідкісних карт допомогли зібрати вже 7905 грн, для пожертв до благодійного фонду Таблеточки. Серед наших відвідувачів - чимало дітей, і ми раді надавати необхідний реквізит та платформу для навчання фокусам та флоришам з 2010 року кожному, незалежно від віку та локації. Цими розпродажами ми хочемо допомогти дітям з онкологічними захворюваннями в Україні, аби вони одужували та могли повноцінно займатися творчістю (а картковими трюками/кардістрі, як яскравими його проявами). Розпродажі постійно поповнюються, а 50% від виторгу йде на допомогу.

Щойно ми досягнемо позначки у 10000 грн, від себе ми додамо ще 10000 грн одним платежем та закриємо першу главу цієї ініціативи. Віримо, що разом з вами у нас це вийде.

Коментарі