З Днем Незалежності!

Сьогодні, 24 серпня, ми відзначаємо День Незалежності України. На честь свята використовуйте код UA наприкінці ваших замовлень, аби отримати знижку в -15% на ВСЕ, включаючи карти, ґімміки та навіть наші платні навчальні відео. Пропонування дійсне до понеділка, 26 серпня 2019 року, включно. Підписуйтеся на нашу розсилку, аби бути в курсі всіх акцій та новин. Успішних покупок!

Як ще зекономити? У зв'язку зі стабілізацією курсу валюти ми переглянули ціни на 100+ товарів у нашому магазині. Тепер ваші улюблені професійні гральні карти для покера з США, колоди від найпопулярніших кардістрі брендів, нерозрізані листи United States Playing Card Company та рідкісні колекційні карти з Америки стали ще дешевшими. Ціни впали від 100 грн до 2500 грн. Заходьте до магазину прямо зараз!

Що купити? У нас солідні поповнення. Крім першої колоди від December Boys (про котру ми розкажемо в нашому наступному пості), у нас два нових розпродажі - преміум карт та рідкісних карт. Ми також поповнили наш основний розпродаж старих карт, і збільшили внески на благодійність до 50%.  

Крім того, у нас з'явилися нові колоди від Орбіта. Ми навіть привезли з Кардістрі-Кону в Портленді (звіт читайте пізніше) рідкісне видання, котре було розпродане за лічені хвилини. Не пропустіть. 

Гральні карти від студії Playing Arts користуються великим попитом у колекціонерів та звичайних гравців у покер - і в нас можна купити найсвіжіше видання - Playing Arts Edition Zero. З допомогою AR-додатку для смартфону ви навіть зможете анімувати обличчя деяких карт.

Не хочете купувати гральні карти? Не біда, заходьте до нашого розділу навчання - у нас з'явилося чимало нових безкоштовних навчальних відео картковим флоришам, нові відео з'являються постійно!

З Днем Незалежності!

Коментарі