Кращі карти. ТОП 8

Які гральні карти кращі? 100% пластик, напівпластик чи атласні з Китаю? До подиву багатьох інтернет-експертів, в пристойному суспільстві про такі колоди навіть не заїкаються. Саме тому вже 9 років у нас можна купити тільки найякісніші колоди з фабрики з США - United States Playing Cards Company, бельгійської Cartamundi та тайванської Legends Playing Card Co.

Не секрет, що особисто ми, December Boys, надаємо перевагу саме американським гральним картам виробництва USPCC для фокусів, кардістрі та гри в покер. Ми вже показували з чого складаються бренди байсікл, таллі-хо, бі та інші. Завдяки зносостійкому паперові та бездоганному покриттю, як наприклад Air-Cushion, такі гральні карти з США приємні на дотик, відмінно віяляться, тасуються та розділяються на блоки. Крім того, вони досить солідно тримають свою форму і після інтенсивного використання - в средньому колода слугує нам від двох тижнів до місяця.

Що стосується кардістрі, то тут смаки розходяться у багатьох. Замість того, аби обирати одні й ті самі карти різних брендів з нової фабрики USPCC в Кентуккі, котрі, як правило, не відрізняються нічим крім дизайну сорочки, ми вирішили обрати гральні карти, котрі дійсно мають вагу в спільноті. Якісь потрапили в наш список завдяки компліментарному для кардістрі дизайну, інші - завдяки унікальному покриттю, своїй історії та тому, що саме їх використовували впливові кардисти. Зрештою, в наш ТОП 8 кращих карт для флоришів та карткових маніпуляций потрапили такі колоди:

8 - Peau Doux

7 - The Orbit Deck

6 - Cardistry Touch

5 - Virtuoso

4 - Aladdin 1001

3 - Absolut Vodka

2 - Bee Wynn Casino

1 - Jerry's Nugget 

Погоджуєтеся з нашим списком? Є що додати? Залишайте коментарі тут чи на нашому каналі. Нагадуємо, що купити професійні гральні карти для фокусів, карткових маніпуляцій, флоришів і кардістрі ви можете в нашому магазині

Коментарі