Мисливці за Багами

"Що не так роблять Баги?" - питали ви у нас на зустрічах DB. Настав час відповісти на це запитання. 

Гарно володієте різними мовами: українська, російська, англійська, пітон, джаваскрипт? Готові терпляче шукати помилки? Тоді це ваш шанс виграти один з цінних призів нашого грудневого розіграшу в 7,000 грн. 12 колод карт, включно з Fontaine, Touch, Rarebit, Virtuoso, JAQK, Rummy з Огайо, значки (pins) з Кардістрі-Кону й DVD від theory11. 

ЯК?

На нашому сайті є помилки. Знайшли пропущену кому в описі навчань? Друкарська помилка в FAQ? Неправильно перекладене слово в описі товарів? Не відкривається скрипт на ПК чи не працює функціонал на мобільному телефоні? Змістилися текстури (UI/UX)? Знайшли баги?

Зберіть всі знайдені помилки в один список і відправте його на наш email з темою листа "Баги 2018" до 25 грудня 2018 року. Ми оберемо до 15 переможців й випадковим чином розподілимо призи. Утім, чим більше помилок/багів ви зможете знайти, тим ціннішим буде ваш приз. Усі переможці будуть сповіщені по email.

ЩО ЩЕ?

Знижка! Як ви вже здогадалися, грудень для нас - особливий місяць. Користуйтеся знижкою на ВСЕ (товари та навчання) в 10% до кінця 2018 року, вводячи купон DECEMBER18 в кінці оформлення вашого замовлення. У нас вже з'явилося чимало нових колод і ми приготували для вас кілька захоплюючих прем'єр протягом грудня.

Дизайнерські гральні карти в нашому магазині - кращий подарунок затятим гравцям в покер, сину, батьку, брату, колекціонерам та фокусникам під Новий рік. Поспішіть купити гральні карти з США і підготувати приємний сюрприз родичам та близьким друзям до Різдва. Гарних свят і до зустрічі в 2019-му!

Коментарі