Нам 8 років!

ВОСЬМИЙ РІК ДЛЯ DECEMBER BOYS

 

 МЕНШЕ ПРО НАС, БІЛЬШЕ ПРО ВАС

Саме ваша підтримка допомагає нам рости та розвиватися. Тому, в наш 8 день народження (сайт запущений 23 червня 2010 року) ми хотіли б віддячити вам безкоштовними колодами та знижками.

  • Тим, хто планував скупитися в нашому магазині: до кінця червня 2018 року діє знижка 15% на ВСЕ. Просто введіть db8 в кінці вашого замовлення в поле "код на знижку" - дешевше у нас не буває!
  • Нам цікава ваша думка. Вже купили колоду або вам просто сподобалися наші фото та відео? Напишіть про це в нашому магазині в полі для коментарів під товарами. Ми розіграємо 12 колод за 12 кращих* відгуків до товарів. Серед призів такі рідкісні колоди, як JAQK, Origin, Virtuoso F/W 17, Rarebit і карти з нашої приватної колекції, котрих навіть немає в нашому магазині. Відгуки до нових товарів (1-4 стор. магазину) ціняться більше, ніж решта. Переконайтеся, що ви ввійшли до вашого облікового запису на сайті перед тим, як залишати коментарі. Результати: 07.07.18 в цьому пості. 
  • Скучили за змаганнями December Boys? Зніміть ролик тривалістю до хвилини, в якому ви зможете здивувати нас з колодою карт. Опублікуйте його в YouTube та/чи Instagram до 01.07.18. Відмітьте його хештегом #decemberboysUA в назві (YouTube) або описі (Instagram). Для тих, хто бере участь в ютубі, ми розігруємо 12 кращих колод з нашого магазину за перше місце, 6 за друге і 4 за третє. В інстаграмі ми оберемо одного переможця; призи: JAQK, Virtuoso F/W 17 і наша DB кепка. Результати: 07.07.18 в описі відео анонсу змагання і в цьому пості. 

UPD. Переможці за кращі відгуки:

Артем Габак

Алексей (oreomobileplayers) x2

Николай Зэц

Vlad Boreychuk

Slava x2

Asher Buck

Алексей Лукин х2

Панчишин Ігор х2

Владислав Данилов

Переможці в Youtube: 

1 место - Никита Яцик

2 место - Giuseppe Magdi

3 место - Ruslan Hanushchak

Переможець в Instagram: 

lone_palmer

Прохання до переможців повідомити вашу повну адресу та ім'я на наш email db [собака] decemberboys.com.ua до 14.07.18 і ми відправимо ваші призи. Дякуємо всім за участь й удачі у наших наступних змаганнях!

* - кращих - на наш, адміністрації December Boys, суб'єктивний погляд. Один і той же користувач може виграти кілька колод. Усі призи відправляються в будь-яку точку світу за наш рахунок. Успіхів!

Коментарі