До -50% на все!

Гральні карти Bicycle Standard (Rider Back), беззастережно, надійний супутник і найдешевший видатковий матеріал. Утім, для гри в покер, фокусів та кардістрі так часто хочеться спробувати щось нове. Традиційно, ближче до літа, курс національної валюти стабілізується, і ми хочемо зробити гральні карти, колоди для покеру, фокусів та флоришів доступнішими.

  • Ми здешевлюємо усі популярні дизайнерські карти від Art of Play, Dan and Dave, theory11. Тепер, на численні позиції у нас найнижчі ціни в Україні та всій Східній Європі. 
  • Класичні колоди, як-то Tally-Ho й Aladdin 1001, здешевшали на 25%.
  • Утім, впала вартість й інших товарів. Наприклад, деякі DVD удвічі здешевшали. 
  • Окремі сувенірні карти, колекційні колоди, подарункові набори й аксесуари також втратили в ціні.

Тепер купити покерні гральні карти*, купити карти Bicycle для фокусів, колоди для кардістрі в Україні (Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів та інші міста), по всій Європі та світу можна дешевше, ніж будь-коли.

ЩО НОВОГО?

Спеціально для тих, хто шукає низькі ціни, ми створили окрему категорію в магазині - карти до 10 доларів. На додачу, користуючись повзунком діапазону цін, ви можете виставити будь-який необхідний для вас проміжок від і до.

23 нових товари з початку року: легендарні американські карти Golden Nugget, набір покерних фішок для фокусів, кишенькове видання "Карткової Біблії", розкішні килимки для роботи за столом і зловісні Sea Shepherd серед решти новинок.

У травні ми також відзначали рік нашого благодійного розпродажу старих карт. Станом на 10.05.18 з вашою допомогою нам вдалося перевести в фонд Таблеточки 4430 грн. Дякуємо! Крім того, тепер використані колоди у цьому розпродажі будуть у ще кращому стані - детальніше читайте в нашому коментарі на сторінці товару.

Ми чудово розуміємо, що ви вже й так витратилися на нові колоди, тож намагаємося хоча б трохи полегшити вашу подальшу роботу та прогрес. На нашому каналі ми постійно публікуємо нові навчальні відео кардістрі та фокусам БЕЗКОШТОВНО. Також вони з'являються в нашому розділі Навчання

Ми раді, що вам припала до душі наша оновлена програма лояльності. Сотні клієнтів, купуючи у нас один раз, вже звикли економити при наступній покупці.

Якщо навіть усі вищезазначені оновлення вас не здивували - підпишіться на нашу email-розсилку. Вже в червні ми відзначаємо наше 8-річчя і традиційно підготували численні сюрпризи. Крім того, відтепер у кожній розсилці від нас - коди на знижки до 20% на ВСЕ!

Це літо обіцяє бути дуже цікавим. Деталі - незабаром.

* - ми не продаємо пластикові карти, оскільки вони, як клас, не є якісним продуктом і не підходять для фокусів та кардістрі. Усі колоди в нашому магазині, вироблені беззаперечним лідером ринку - United States Playing Card Company, поставляються з США і складаються із 2 прошарків особливого паперу зі спеціальним покриттям, що забезпечує довговічність та приємні тактильні відчуття.

Коментарі