Грудень '17

Уже понад сім років ми надаємо можливість купити популярні та рідкісні гральні карти з США для кардістрі, фокусів та покеру. І сьомий грудень поспіль ми проводимо масштабні акції, кожного разу намагаючись перевершити самих себе. 

У грудні '17 ви зможете економити цілий місяць, будете отримувати безкоштовні колоди, оформлюючи замовлення, і навіть не витрачаючи ні копійки.

Як економити?

Знижка в 10% на все з 1 по 31 грудня! Просто введіть December17 в поле купону на знижку наприкінці оформлення замовлення. Знижка розповсюджується не тільки на товари (все, від розпродажу карт до Jerry's Nugget), але й на наші навчальні відео

Як отримати безкоштовну колоду при замовленні?

Ми полюбляємо якісні речі. Але ще більше ми любимо ділитися з ними. Усім, хто скупиться у нас на на 1,000 грн* чи більше, ми даруємо одну з наших найулюбленіших колод зі старої фабрики в Огайо - Bicycle Rummy. Кількість подарунків не обмежена: чим більше замовлень на >1,000 грн ви зробите, тим більше колод отримаєте.

Це все круто, але як отримати безкоштовні гральні карти, якщо я не хочу нічого купувати?

Ви, імовірно, у нас не вперше, вірно? Якщо ви купували що-небудь в нашому магазині: карти, навчальні відео, ґімміки, - просто залишіть відгук на сайті. Навіть, якщо не купували, а вам подобається щось з новинок, напишіть, що ви про них думаєте. Ми відкриті до будь-яких відгуків і не цензуруємо нічого, тому не бійтеся висловити свою точку зору. 15 грудня ми розіграємо 10 випадкових колод серед тих, хто залишить найзмістовніші відгуки**. Додаткові бали тим, хто буде залишати коментар до нових товарів, які ще не мають відгуків, а також, якщо ви будете писати з-під вашого реального профілю, зареєструвавшись на нашому сайті. Серед подарунків вам можуть трапитися My Turn Mixtape V1 і Rarebit Copper Edition. Успіхів!

Що нового?

У нашому магазині перманентне розширення асортименту. Третє видання дерев'яних холдерів, брендовані кепки, книжки і нові колоди від американської United States Playing Card Company. Поповнення в магазині будуть щотижнево. 

Гральні карти - відмінний подарунок поціновувачам покеру, колекціонерам і фокусникам під Новий рік. Ми будемо робити все можливе, аби відправляти ваші замовлення якнайшвидше, але також радимо не затягувати з покупками. З прийдешніми святами! 

* - розраховується, виходячи із загальної суми замовлення з урахуванням знижок і не враховуючи вартість доставки. Одне замовлення може містити не більше 1 подарункової колоди.

** - результати будуть опубліковані в цьому ж пості з приміткою UPD. UPD. Переможці: Владислав Фирулев (6 колод), Ігор Панчишин (2 колоди), Руслан Ганущак (1 колода), Вячеслав Андреев (1 колода). Будь ласка, до 22.12.17 напишіть вашу повну адресу доставки (Новою чи Укрпоштою) на наш email db[собака]decemberboys.com.ua і ми відправимо вам ваші призи. 

Коментарі