J A Q K

Протягом останніх кількох років нам вдалося відзняти майже 30 трейлерів до різних гральних карт, які можна купити в нашому інтернет-магазині. На щастя, нині ми встигаємо не тільки тішити вас новинками від таких виробників, як theory11, Dan and Dave, Art of Play та ін., але й знімати невеликі огляди до різних товарів, а також випускати власні проекти. Радимо вам підписатися на наш канал на YouTube, аби не спіймати облизня (адже за останні кілька місяців у нас вийшло чимало робіт). 

Про власне виробництво. Наш авторський проект Gimmick'd нещодавно став по-справжньому міжнародним. Крім замовлень по Україні та країнах СНД, кілька ґімміків ручної роботи поїхали у Британію, і наразі ми готуємо посилку на відправлення в Нью-Йорк.

Крім того, у нас вийшло нове кардістрі-відео до колоди JAQK Cellars в ультра слоу-мо.

На жаль, часто оновлювати блог ми не встигаємо, але, оскільки нові гральні карти на продаж у нас з'являються ледь не щотижнево, ми намагаємося розповідати про всі новинки в нашій розсилці (1-2 рази на місяць). 

Ще про відео. Нещодавно нам впала в око досить стара колода Bicycle Skull and Bone, з якою ми зняли невелике кардістрі відео у 4к. Дивіться, що вийшло.

Ще про новини. Вже цього тижня ми запустимо амбітний розпродаж! Кількість колод буде обмежена і ви точно не захочете це пропустити. Слідкуйте за оновленнями в наших соцмережах. 

UPD. Наш благодійний розпродаж уже стартував.

Коментарі