Літня зустріч фокусників: тизер

Коли ми обіцяли провести найкращу зустріч фокусників December Boys, ми зважували власні слова.

Змагання з кардістрі, три лекції замість двох анонсованих (так, ми любимо підносити сюрпризи), дуже круте місце зустрічі - Щастя Хаб, а також можливість придбати усі найсоковитіші та найновіші гральні карти, аксесуари та реквізит, - все це зробило річну зустріч фокусників та кардистів December Boys 2015 дійсно незабутньою.

Традиційно, вхід на зустріч був безкоштовним (потрібно лише заплатити символічні 100 грн. закладу за co-working - перебування в приміщенні). Ми також зробили безкоштовною участь в нашому кардістрі конкурсі з крутими призами та безкоштовне відвідування лекцій December Boys.

Ми дуже любимо те, чим займаємося. І хочемо, щоб наші талановиті хлопці розвивалися й прославляли Україну за кордоном. Саме для цього ми проводимо зустрічі фокусників та кардистів, де ви можете обмінятися досвідом, навчитися чогось незалежно від вашого скілла (новачок ви або майстер), а також круто провести час в компанії справжніх професіоналів та однодумців.

Нам дуже сподобалося приміщення - окрема простора, освітлена кімната в Щастя Хаб. Атмосфера зустрічі нагадала нам академічність і масштаб Cardistry-Con в Нью-Йорку. Ми вдячні адміністрації Щастя та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Поки пропонуємо вашій увазі лише тизер-відео із зустрічі. Повне відео більш детальний звіт будуть готові пізніше. До речі, у нас є кілька сюрпризів для вас до наступної зустрічі DB. Слідкуйте за новинами та підписуйтесь на наші соцмережі, щоб не пропустити найцікавіше.

Коментарі